Login | Înregistrare
HappyHair · Despre HappyHair
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Aflați mai multe

Despre HappyHair

Happyhair este un stilist pentru păr on-line (cu alte cuvinte un coafor virtual sau program de coafuri), destinat femeilor şi bărbaţilor, pentru toate categoriile de vârstă. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a proba coafuri pe propria fotografie, fără a se supune riscului unei schimbări irevocabile. Aveţi la dispoziţie mii de coafuri inspirate din cele mai bune tunsori din lume şi coafurile actuale ale vedetelor.

În spatele pregătirii stilistului stă o echipă de hair stilişti profesionişti, graficieni şi programatori. Oferim un program web care lucrează ca un coafor virtual on-line fără niciun fel de preinstalare, care este accesibil tuturor, celor care au un minimum de experienţă cu internetul. În spatele realizării acestei pagini de web este o cantitate enormă de muncă în domeniul creaţiei şi idei, cu scopul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a fi ei înşişi hair stilişti. Încă de la începutul pregătirii s-a pus accent pe o aplicaţie prietenească, pe realitatea tunsorilor şi culoarea coafurilor, precum şi pe o amplă susţinere a comunităţii de utilizatori.

Happyhair face posibilă nu numai găsirea tunsorii dumneavoastră ideale, care să vă vină cât mai bine, dar în afară de aceasta puteţi să discutaţi cu ceilalţi utilizatori într-un for sau să adăugaţi noul dumneavoastră „look” în galeria coafurilor, unde ceilalţi îl vor evalua, eventual vă vor sfătui ce să alegeţi. Happyhair vă ajută să luaţi o decizie încă înainte de a vizita un salon de coafură. Puteţi să evitaţi astfel o schimbare nedorită, asupră căreia nu veţi putea reveni câteva luni. Happyhair vă facilitează trimiterea coafurii (noul Look) pe adresa de e-mail sau să o tipăriţi şi să-i arătaţi imaginea coafezei.

Lozinca noastră este: multe funcţii – uşor de mânuit!

Happyhair este singurul care oferă posibilitatea de a proba şi cele mai noi coafuri ale vedetelor internaţionale. În fiecare lună sunt adăugate zeci de noi coafuri, fie de la cele mai noi evenimente mondene din domeniul filmului şi muzicii, fie de la trendurile hot la modă.

Care sunt principalele avantaje happyhair în comparaţie cu alte programe?
  • Happyhair lucrează on-line, aşa că după înregistrare îl puteţi utiliza oriunde unde există conectare la internet şi calculator.
  • Nu necesită o instalare prea complicată, se lansează automat după înregistrare.
  • Programul nostru este accesibil oriunde pentru dumneavoastră pe perioada înregistrării 24 de ore din 24!
  • Săptămânal sunt adăugate coafuri conform celor mai în vogă trenduri.
  • Puteţi să probaţi coafurile vedetelor dumneavoastră cele mai îndrăgite.
  • Culorile arată natural şi sunt 52.
  • Puteţi tipări coafura sau să v-o trimiteţi prin e-mail sau prietenilor.
  • Pentru dumneavoastră lucrează o echipă de specialişti care au grijă ca toate coafurile să fie cât mai realiste, făcându-se modificări minime fotografiei de bază.

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Coaforul virtual HappyHair - coafuri și păr Încearcă toate aplicaţii HappyHair începând cu coaforul virtual până la machiajul virtual. Trimite noul tău „look“ prin e-mail prietenilor, poţi tipări coafura sau salva poza în calculator. Ai posibilitatea de a proba pe poza ta „look“-ul vedetei îndrăgite – inclusiv coafura şi machiajul! .

SlovenskyČeskyMagyarPolskiEnglishDeutchEspanolFrançaisItalianoRomânSuomalainen